Shortlease: voor korte tijd voordelig auto leasen

Shortlease is ideaal voor de invulling van een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Voor een éénmalig project of voor werknemers met een contract voor bepaalde tijd heeft ALV Lease de beschikking over een eigen wagenpark. Shortlease combineert zorgeloos leasen met de vrijheid van een huurauto. Shortlease is flexibel leasen zonder langlopende verplichtingen.

U sluit een tijdelijk contract af tegen een scherp tarief. Bijkomend voordeel is dat u pas na afloop van de afgesproken periode kunt besluiten de auto langer door te leasen. U profiteert dan van een lager tarief welke met terugwerkende kracht wordt verrekend.

Heeft u voor een korte periode een lease auto nodig? Met shortlease hoeft u zich als ondernemer niet direct vast te leggen voor een meerjarig leasecontract. U bepaalt hoe lang u een auto wilt leasen. ALV Lease biedt de beste oplossing voor uw tijdelijke behoefte aan een lease auto. Lease adviezen op maat gesneden, flexibel en betrouwbaar.

 

Volkswagen Caddy huren, kort leasen, short lease.

Bedrijfswagens short lease

Volkswagen Caddy

Vanaf € 325,- per maand

Incl. 1.500 km vrij

Direct reserveren Offerte aanvragen

 

Telefoon ALV Lease: 0546-561807

 

Auto Lease Vriezenveen B.V.
De Zuivering 44
7671 SP Vriezenveen

Postbus 60
7670 AB Vriezenveen
T 0546 - 56 18 07
F 0546 - 56 56 84
E info@alv-lease.nl
Wwww.alv-lease.nlauto huren   auto leasen   bus leasen   bedrijfswagen huren   bedrijfswagen leasen   shortlease auto bedrijfswagen   auto bedrijfswagen shortlease   operational lease   full service operational lease   auto lease bedrijf   huur bedrijfsauto   offerte