Full Operational Lease

Full Operational Lease is zorgeloos leasen met hoogstaande service.Wij willen dat onze klanten onbezorgd in hun lease auto rijden. Met deze vorm van leasen geniet u van alle voordelen die leasing kan bieden. Zowel de financiering als het beheer van uw personen -en bedrijfsauto’s brengt u bij ons onder. Op deze manier zorgt u ervoor dat u uw tijd én geld maximaal aan uw eigen bedrijfsvoering kunt besteden.

Door onze kennis, ervaring en inkoopkracht realiseren we lagere wagenparkkosten voor uw onderneming. Full Service Operational Lease is de leasevorm waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent, omdat alle kosten zijn inbegrepen: afschrijving, rente, houderschapsbelasting, all risk verzekering (incl. een ongevallen inzittenden verzekering), reparaties, banden en onderhoud, hulpservice en vervangend vervoer. U wordt (behoudens meer- en minder kilometers!) achteraf niet verrast en wij garanderen u mobiliteit; 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Netto Operational Lease

Als u zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf regelt dan is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor u. Het belangrijkste verschil met Full Operational Lease is het feit dat u bij deze vorm van leasing alleen voor de financiering van de auto een overeenkomst afsluit. Het operationele gedeelte kunt u (deels) zelf verzorgen.

Deze vorm van leasing kenmerkt zich als off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Het juridische- en economisch eigendom ligt volledig bij de leasemaatschappij en u houdt uw balans vrij van wagenpark investeringen. Net als bij een Financial Lease liggen de risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties en assurantie bij de onderneming. Het restwaarde risico ligt echter bij de leasemaatschappij.

Financial Lease

Financial Lease is een lease vorm waarbij de lease auto uw economisch eigendom is en bij u op de balans staat. Aan het eind van de contractperiode wordt u door betaling van de laatste termijn ook juridisch eigenaar van de lease auto. Indien een auto voldoet aan de eisen voor investeringsaftrek heeft u bij deze leasevorm ook recht op dit belasting voordeel.

Financial lease is in feite een huurkoopovereenkomst.Hierbij moet de investering die u pleegt geactiveerd worden op uw bedrijfsbalans. Als ondernemer bent u meteen economisch eigenaar, het juridisch eigendom blijft tot betaling van de laatste termijn bij de leasemaatschappij liggen. Risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties, assurantie en restwaarde liggen net als bij Netto Operational Lease volledig bij u.

Auto Lease Vriezenveen B.V.
De Zuivering 44
7671 SP Vriezenveen

Postbus 60
7670 AB Vriezenveen
T 0546 - 56 18 07
F 0546 - 56 56 84
E info@alv-lease.nl
Wwww.alv-lease.nlauto huren   auto leasen   bus leasen   bedrijfswagen huren   bedrijfswagen leasen   shortlease auto bedrijfswagen   auto bedrijfswagen shortlease   operational lease   full service operational lease   auto lease bedrijf   huur bedrijfsauto   offerte