HUUR snel & simpel een auto of 9-persoons bus (busje) - Bij ALV Verhuur: Busjes Verhuur specialist

Heeft u voor een periode van minder dan een maand een auto of bedrijfswagen nodig? ALV Lease kan putten uit een flexibel wagenpark waar de auto van uw keuze vast tussen staat. Samen met u vinden wij een passende huurauto. Hieronder enkele voorbeelden.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte op, door op de knop "Offerte?" te klikken.

9 persoons bus huren

Volkswagen Transporter

9-persoons bus

Vanaf € 100,- per dag

Incl. 100 km vrij

Direct reserveren Offerte aanvragenVolkswagen Polo huren

Volkswagen Polo

3-deurs, 4 personen

Vanaf € 40,- per dag

Incl. 100 km vrij

Direct reserveren Offerte aanvragenVolkswagen Golf huren

Volkswagen Golf

5-deurs, 4 personen

Vanaf € 55,- per dag

Incl. 100 km vrij

Direct reserveren Offerte aanvragen


Contact telefoonnummer ALV Lease

Auto Lease Vriezenveen B.V.
De Zuivering 44
7671 SP Vriezenveen

Postbus 60
7670 AB Vriezenveen
T (0546) 56 18 07
F (0546) 56 56 84
E info@alv-lease.nl
Wwww.alv-lease.nlBusje huren bij ALV - Bij ALV Verhuur: Busjes Verhuur specialist

Onze 9-persoons busjes zijn voorzien van een cd-speler en zijn veelal uitgerust met airconditioning en een trekhaak. Ze zijn ideaal als u bijvoorbeeld gezellig met uw vrienden of familie naar de wintersport gaat. U reist zéér comfortabel en er is bagageruimte genoeg. Kortom gaat u op vakantie, naar een concert, pretpark, familiebezoek of heeft u een vrijgezellenfeest? Huur dan deze 9-persoonsbus!

Personenbus huren bij ALV busjesverhuur!

Welkom bij ALV busjesverhuur. Wij bieden een ruime keus als het gaat om een personenbus huren, wij zijn namelijk gespecialiseerd in personenbus (busje) verhuur. Naast een personenbus huren kunt u ook een 6, 8 of zelfd 9-persoonsbussen huren. Alle personenbussen die wij verhuren kunt u met uw normale rijbewijs besturen. U betaalt 1 vast bedrag, daarbij inbegrepen is een vast antal kilometers! Bij een busje huren moet alles goed geregeld zijn, zodat u met een goed gevoel aan een veilige reis met de personenbus kunt beginnen. Extra goedkoop een busje huren? Midweek busje huren ! Goedkoop bus huren is bij ons natuurlijk standaard, maar Ma t/m Do maakt ALV het helemaal bont! ALV heeft een midweek actie. Als u ervoor kiest van Maandag t/m Donderdag (4 dagen) een personenbus te huren ontvangt u maar liefst 10% extra korting. Een busje huren is nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest. ALV, dat is pas echt goedkoop een busje huren !

Naast een 9-persoonsbus huren kunt u natuurlijk ook een normale personenbus huren!

Bij een 9-personen busje huren geldt dezelfde aantrekkelijke regel: Kilometervrij, onbeperkt rijden door heel Europa. Bij een gezellige trip/vakantie met vrienden of familie vliegen de kilometers voorbij. Gelukkig betaalt u bij ALV zeer weinig voor de gereden kilometers binnen Europa. Goedkoop busje huren , met de service die u verdient doet u bij ALV!

Bedrijfsmatig busje huren

U wilt bedrijfmatig een bus huren? Wij hebben zeer aantrekkelijke business-to-business oplossingen. U hoeft nergens te wachten en nergens aan te denken. Wij zorgen dat u zorgeloos op pad kunt.

Een aantal voordelen

Vaste Kosten als u zelf een busje zou kopen:

Wegenbelasting / verzekering / APK / ANWB / onderhoud / afschrijving / schoonmaak / ruimte

Bij ALV:

1 vast bedrag

Dus ook zeer interessant wanneer u meerdere keren per week een busje nodig hebt.

Klik hier om uw busje te huren